DONAȚII. Zeci de pachete cu ”zâmbete”, trimise din Torino spre Vișeu de Sus și Craiova

Cea de a V-a ediție a campaniei de binefacere intitulată ”E ziua ta, femeie!”, organizată de Asociația ”Maramureș” din Torino, prin Liliana Solomon, s-a încheiat cu succes.

60 de pachete conținând exclusiv produse noi – îmbrăcăminte, cosmetice, dulciuri – și mesaje scrise au fost trimise spre România, cu destinația Craiova (35), la Spitalul Clinic ”Victor Babeș”, respectiv Vișeu de Sus, Maramureș (25). Pentru alte 100 de mămici, la Vișeu de Sus a fost pregătită încă o surpriză. Cu ajutorul colaboratorilor din țară, fiecare femeie va primi pachetul însoțit de un buchet de flori.

”Încă o dată, infinite mulțumiri tuturor celor care au contribuit la campania de binefacere ”E ziua ta, femeie!”. Respect și prețuire”, a transmis Liliana Solomon, inițiatoarea campaniei.

Asociația ”Maramureș” din Torino a organizat în acest an a V-a ediție a campaniei de binefacere intitulată ”E ziua ta, femeie!”. Inițiată de Liliana Solomon, campania are ca scop, în fiecare an, aducerea unui zâmbet pe chipurile femeilor care trec prin diverse provocări, fie că sunt supuse violenței domestice, suferă de boli sau se confruntă cu dificultăți financiare.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica