ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Festivalul de teatru contemporan pentru tineret “ACTING” revine cu a 10-a ediție, între 10 și 13 aprilie, la Teatrul Municipal Baia Mare cu spectacole ale tinerilor liceeni din: Iași, Târgu Jiu, Huedin, Cluj-Napoca, Arad, Sighetu Marmației și Baia Mare. Deschiderea oficială, de la ora 14,30, la Teatrul Municipal Baia Mare.

Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie vă invită la Ziua Porților Deschise. De la ora 16,30, în Piața Libertății 3, au loc activități cu copiii și părinții.

De la ora 18, la ATP Tech Center Baia Mare – o conferință-eveniment ”Între sine și bani”. Participă speakerii: Gáspár György, Diana Lupu, Tudor Colțan și Cristian Bran. ”Între sine și bani” este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de bani BCR.

Au mai rămas doar câteva zile până când se mai poate vizita expoziția de pictură ”Poemul florilor”, semnată de Lidia Buleandră. Expoziția o regăsiți în sala Justinian Arhiepiscopul a Centrului Cultural Pastoral ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației. Intrarea este gratuită. Orar de vizitare: luni-vineri, orele 8-16.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica