ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Asociația ”Energia Mișcării” Baia Mare organizează, de la ora 10,30, o nouă super aventură cu obstacole și încărcătură istorică, în două zone de vis: Grădina Zmeilor și Castrul Roman Porolissum. Va fi o super aventură inedită și ușoară, accesibilă pentru copii de la 4 anișori până la adulți de toate vârstele, cele 2 trasee vor fi intre 3 – 5 km, fără dificultăți. Detalii la telefon 0728/309.191 (Remus Diaconu).

De la ora 13, la Muzeul Satului din Baia Mare, are loc concursul național de pricesne ”Cântând pentru bine”. Evenimentul este organizat de Asociația ”Starurile Viitorului” în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș și Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș. Concursul va fi urmat de un concert impresionant de pricesne susținut de artiști renumiți ai județului nostru. Pe scenă vor urca Năstăcuța Iuga, Virginia Irimuș, Oana Font, Suzana și Daciana Vlad, Georgiana Pop și Ancuța Pop. Intrarea este liberă.

CS Minaur Baia Mare joacă, de la ora 18, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, cu CSM Bacău. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de: 30 lei, 25 lei, 15 lei, 10 lei. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au acces gratuit.

De la ora 19, Teatrul Municipal Baia Mare găzduiește spectacolul ”Povești din bucătărie”. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Va fi o nouă duminică veselă la Log Out – revine trupa Fără Zahăr. Pionieri ai folkului alternativ, Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş formează un duo plin de umor şi de armonii muzicale bine balansate. Acum, cu ghiocei la tâmple, se întorc să vestească nevralgiile de primăvară. Concertul începe la ora 20. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să sunaţi la locaţie: 0748667252.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica