AUTOCUNOAȘTERE – Ateliere pentru copii și preadolescenți

Fundația ”Sacro Cuore” Baia Mare a deschis înscrierile pentru o nouă serie de ateliere ”Călătoria supereroilor”. Aceasta cuprinde 10 ateliere de autocunoaștere și dezvoltare a inteligenței emoționale, fiind destinate copiilor și preadolescenților.

Prin activitățile propuse grupurilor (activități interactive, jocuri de rol, povestiri terapeutice, activități creative tematice etc.), copiii vor putea să dobândească o mai bună cunoaștere a propriei persoane, să recunoască și să gestioneze mai bine propriile emoții, să devină mai conștienți, cu ajutorul empatiei, de emoțiile celorlalți, să dezvolte o mai bună autostimă și încredere în sine, să interacționeze într-un mod pozitiv cu ceilalți copii, învățând/ exersând abilități de relaționare pozitii.

Pot participa: copii și preadolescenți (8-10 și 11-13 ani), maximum 12 copii/ echipaj. Atelierele vor începe în 1 martie (frecvență: 1 atelier – o oră și jumătate/ săptămână) și vor avea loc în Baia Mare, str. Valea Roșie 25 (la sediul Fundației “Sacro Cuore”).

Informații suplimentare: telefon 0728904109 (psih. Claudia Cufoian).

mg
mg