Aplicația ADI Deșeuri MM, la un cod QR distanță

Aplicația de mobil ADI Deseuri MM poate fi descărcată acum și scanând codul QR. Nu contează ce sistem de operare are telefonul; trebuie doar asociat telefonul cu codul QR compatibil.

După descarcarea aplicației, trebuie creat un cont. Durează mai puțin de două minute. Parola generată va fi trimisă pe mailul folosit pentru crearea contului. Aplicația poate fi descărcată și prin accesarea unuia din următoarele link-uri:

🔴Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…

🔴App Store: https://apps.apple.com/us/app/adi-deseuri-mm/id6444682758

🔴App Gallery: https://urldre.cloud.huawei.com/jQylzFTW5G

Aplicația, finanțată de CJ Maramureș în cadrul Planului de acțiune „Abordarea circulară a gestionării deșeurilor în Județul Maramureș”, elaborat în faza I a Proiectului REDUCES, oferă mai multe facilități: acces la calendarul de colectare pentru cei care stau la casă; notificări automate prin care sunteți înștiințați înainte cu o seară despre tipul de deșeu pe care trebuie să-l scoateți la poartă a doua zi; notificări ocazionale cu privire la anumite campanii de colectare deșeuri: voluminoase, din construcții, vegetale, textile etc.; posibilitatea depunerii de sesizări (inclusiv cu ilustrație) legate de prestarea serviciului, lipsa de pubele, deșeuri abandonate etc.; hartă interactivă pentru Baia Mare în care, în funcție de poziția utilizatorului, sunt indicate punctele de colectare comune cele mai apropiate, descriind tipul de recipienți care se regăsesc la punctul de colectare; ghid de colectare.

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *