GHINION DE FLORII. Sute de șoferi prinși de aparatul radar cu viteză pe drumurile din Maramureș

De Florii, polițiștii rutieri maramureșeni au avut serios de lucru. În total au fost nu mai puțin de 455 de sancțiuni contravenționale aplicate și 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în finalul de săptămână trecut.
„Efectivele I.P.J. Maramureș au acționat permanent în weekend-ul trecut pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și impunerea respectării regimului legal de viteză de către participanții la trafic. Structurile rutiere din cadrul inspectoratului au desfășurat activități specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic pe principalele artere ale județului, fiind efectuate 123 de testări pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.
În urma neregulilor și constatărilor polițiștilor rutieri, au fost aplicate 455 de sancțiuni contravenționale și reținute 51 de permise de conducere pentru abaterile săvârșite conform reglementărilor O.U.G 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. 213 de conducători auto nu au respectat regimul legal de viteză, fapt pentru care le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce. În perioada de referință, polițiștii rutieri au constatat șapte infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind continuate cercetările în dosarele penale întocmite”, precizează IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA