ACTUALIZARE BAIA MARE AZI. Părinte nemulțumit. Loc de joacă fără nisip, pentru cei mici

Un locuitor al Băii Mari reclamă faptul că la unele locuri de joacă pentru copii, nu este suficient nisip la groapa de nisip. Un astfel de exemplu este chiar la locul de joacă de lângă catedrală, pe bd. Republicii. Părintele și-ar dori o mai mare implicare din partea autorităților locale și mai mult interes pentru cei mici.

„Primăvara a sosit în Baia Mare… interesant… autoritățile locale se îngrijesc de copii și aduc nisip în locurile de joacă pentru ei sau asta ar trebui să facă părinții… sau copiii trebuie să aștepte un miracol…”, scrie acesta nemulțumit, pe rețelele de socializare.

Oficialii Primăriei Baia Mare au precizat că problema a fost remediată de curând și groapa de nisip a fost umplută. De altfel, responsabilii primăriei sunt foarte atenți pe toate retelele sociale, toate plângerile sau sesizările sunt preluate și se încearcă rezolvarea lor alături de colegii de la SPAU, infrastructură, etc, în cel mai scurt timp, mai precizează reprezentanții Biroului de comunicare.

Glasul Maramureșului derulează o campanie despre felul cum arată Baia Mare azi. Dacă surprindeți imagini inedite sau doriți să semnalați diverse probleme legate de oraș, o puteți face trimițând fotografii sau filmări la adresa redacției: info@glasulmm.ro.

 

Ana-Maria HOJDA

 

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA