EVENIMENT. Au început înscrierile pentru Gala Învățătorilor din Maramureș

S-a dat startul înscrierilor pentru Gala Învățătorilor din Maramureș, un eveniment menit să recunoască meritele învățătorilor din Maramureș care s-au distins prin contribuția lor la formarea și dezvoltarea tinerelor generații. Această gală se va desfășura într-o atmosferă festivă, oferind un cadru adecvat pentru a onora și a premia dedicarea, inovația și pasiunea învățătorilor din județ.

Evenimentul va avea loc în 12 iunie. Categoriile la care se fac înscrieri sunt: Învățător inovativ, Învățătorul care și-a depășit limitele, Învățătorul digital, Cea mai bună resursă didactică realizată de un învățător, Golden Teacher, Start bun în cariera didactică (pentru debutanți), Învățătorul incluziv, Cel mai implicat învățător din mediul rural, Învățător de viitor, Învățător implicat în comunitate.

Gala Învățătorilor din Maramureș este un eveniment dedicat celebrării excelenței în educație și recunoașterii învățătorilor remarcabili din ciclul primar pentru contribuția lor vitală la dezvoltarea și formarea generațiilor viitoare. Data limită de trimitere a formularelor este 12 mai. Evenimentul este susținut de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica