BAIA MARE AZI. Pericol public din cauza unei case în ruină, pe str. Progresului

Numeroși locuitori din Baia Mare trag un semnal de alarmă vizavi de o casă de pe strada Progresului, aflată într-o stare extrem de avansată de degradare. Situația nu este străină față de autoritățile publice, în condițiile în care poliția locală a montat benzi de protecție în zonă, însă pericolul persistă. Și gardul din jurul proprietății respective se află în aceeași stare. Bucăți din el s-au desprins deja și au căzut pe domeniul public.

Trebuie precizat că, în zonă, se află mai multe unități de învățământ și zilnic trec pe acolo zeci de elevi. Părinții care își duc copiii la școală sunt extrem de nemulțumiți și cer măsuri înainte să se petreacă un incident neplăcut.

”Situată în zona a două unități de învățământ importante din oraș, Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”, respectiv Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu”, clădirea este un real pericol pentru cei care tranzitează zilnic zona. În preajma ei, circulă zi de zi sute de copii, părinți, cadre didactice, cetățeni ai orașului. Ca să nu mai vorbim de mașinile care parchează pe trotuar. Problema ar trebui să intre urgent în atenția autorităților competente pentru a preveni incidente nedorite”, spune un părinte.

Mai jos puteți urmări o galerie foto cu imobilul în cauză.

Glasul Maramureșului demarează o campanie despre felul cum arată Baia Mare azi. Dacă surprindeți imagini inedite sau doriți să semnalați diverse probleme legate de oraș, o puteți face trimițând fotografii sau filmări la adresa redacției: info@glasulmm.ro.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA