BAIA MARE. Cartușe găsite în apropierea unui loc de joacă de pe strada Moldovei

Astăzi, în data de 30.03.2024, în jurul orelor 15.30, in timp ce echipajul de politiști locali din cadrul Biroului Circulație, format din politistii locali Oșan Ionuț și Sas Ionel se aflau pe stada Moldovei, stradă cu sens unic, executând activitățile specifice pe linie de circulație, la aceștia s-au prezentat două persoane de sex masculin, care i-au întrebat dacă le pot preda o cutie cu circa 50 de cartușe de calibru mic.

Polițiștii locali au trecut la legitimarea și identificarea acestora, în persoana numiților P.V.Z. și P.M., în vârstă de 35 ani, respectiv 30 ani, ambii cu domiciliul în Baia Mare, precum și la efectuarea controlului corporal preventiv.

Polițiștii locali i-au întrebat de unde provin acele cartușe, iar aceștia le-au relatat acestora că le-au găsit în apropierea locului de joacă din zonă, într-o baltă, spunând că acolo ar mai fi cartușe.

Polițiștii locali au trecut la reținerea acestora, anunțând totodată Dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru a trimite la fața locului un echipaj de politiști naționali, pentru predarea persoanelor și a cartușelor găsite.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de politiști naționali din cadrul Politței Municipiului Baia Mare și de la Serviciul Investigații Speciale, care au ridicat cartușele, inclusiv cele care se mai găseau în balta cu apă, precum și persoanele în cauză pentru continuarea cercetărilor.

GlasulMM
GlasulMM