BAIA MARE. Ce spune Doru Dăncuș despre ”strada” Brazilor, din Firiza

După ce ani de zile locuitorii din cartierul Firiza s-au plâns de felul în care arată strada Brazilor (dacă poate fi numită stradă), iată că viceprimarul cu atribuții de primar vine cu noi promisiuni că lucrurile se vor schimba. Acesta recunoaște însă că, lumea nu mai crede în vorbe și cetățenii din zonă sunt cel puțin sceptici la auzul declarațiilor că strada va fi reabilitată.

”Sigur, municipalitate a avut intenție să reabiliteze accesul în această zonă. Am avut o intervenție care s-a finalizat în punctul acesta și ar fi trebuit să continuăm practic cu reabilitarea acestei străzi, cu devierea cursului apei și betonarea accesului către celelalte proprietăți din partea de sus a străzii. Avem în lucru o procedură de achiziție pentru proiectare. Până în momentul de față am făcut studiul de fezabilitate, am întăbulat practic această bucată de teren.

Sigur că cetățenii sunt neîncrezători, pe lângă faptul că sunt nemulțumiți, din cauza promisiunilor care s-au făcut de atâția an. Cel puțin la fața locului am constatat că putem face o amenajare pe partea stângă a accesului cu  piatră, să se poartă circula, până vom începe efectiv lucrările de reabilitare”, a declarat Doru Dăncuș, care a făcut o vizită în teren.

 

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA