BAIA MARE. Colegiul ”Vasile Lucaciu” va găzdui simularea admiterii 2024 la Universitatea de Medicină și Farmacie

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare au încheiat un acord de parteneriat care consolidează relaţiile de colaborare dintre mediul didactic universitar și preuniversitar.
”Un obiectiv important al parteneriatului este organizarea examenului de simulare a admiterii 2024 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca pentru elevii de liceu din județul Maramureș. Examenul se va desfășura la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare în primăvara anului 2024.
Acest demers reprezintă atât o oportunitate pentru viitorii studenți, cât și o modalitate eficientă de creștere a nivelului de competitivitate în vederea susţinerii examenului de admitere. Mulțumim domnului profesor Bud Ionel de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare pentru inițiativă și doamnei inspector Ulici Carmen pentru implicarea în realizarea acestui demers. Mulțumim doamnei rector prof. dr. Buzoianu Anca Dana pentru că a răspuns inițiativei noastre”, a precizat Mihai Pop, inspector general al ISJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA