BAIA MARE. Femeie de 55 ani, victima unui viol

Clipe de coșmar pentru o femeie de 55 de ani din Baia Mare. Un bărbat a dat buzna în casă peste ea și a agresat-o sexual. Victima a sunat ulterior la poliție, iar oamenii legii au reușit să identifice imediat suspectul, un bărbat de 44 de ani. Acesta a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile.

”Intervenția promptă a polițiștilor Biroului de Investiții Criminale Baia Mare, în urma unui apel prin SNUAU 112, au dus la identificarea, reținerea și arestarea preventivă a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. Sesizarea a fost făcută aseară (n. red. 4 mai), la ora 21:56. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate pe strada Pășunii, unde au identificat victima, o femeie de 55 de ani. La scurt timp a fost identificat un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, precizează IPJ Maramureș.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA