EVENIMENT. Dragoș Petrescu de la ”Imperiul Leilor” vine în Baia Mare

Ultimele zile de înscrieri pentru evenimentul ”Time To Talk Business”, organizat de Maramureș Business Club, la care invitat special este antreprenorul Dragoș Petrescu, președinte al grupului City Grill, jurat la Imperiul Leilor și membru în boardul Romanian Business Leaders.

Întâlnirea se va desfășura în 14 mai, de la ora 18, la Hotel Magus din Baia Mare și va fi o oportunitate unică de a intra în dialog cu unele dintre cele mai influente figuri din lumea afacerilor.

Participanții vor avea oportunitatea de a explora drumul său antreprenorial, de a învăța din lecțiile sale valoroase, de a primi sfaturi de business direct aplicabile și de a descoperi viziunea sa asupra viitorului economiei românești și a industriei Horeca în contextul global. Formatul evenimentului ”Time To Talk Business” va adopta un format de fire side chat, moderat de Ciprian Borșan, președintele Maramureș Business Club. Acest format va favoriza o interacțiune directă și deschisă, permițând participanților să adreseze întrebări și să primească răspunsuri în timp real.

Locurile sunt limitate. Biletele se găsesc aici. Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica