BAIA MARE – Se reia programul de colectare a DEEE-urilor

The Green Project reia programul de colectare a DEEE-urilor în municipiul Baia Mare. Vineri, 20 ianuarie, se vor strânge: frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii care, astfel, vor ajunge la fabrica de reciclare.

Cum procedezi? Programează-te la 0744 781 781 sau tel verde 0800 444 800 sau completează formularul de comandă https://thegreenproject.ro/comanda/ și o echipă va ajunge la adresa indicată pentru a prelua aparatele electrice pe care dorești să le predai spre reciclare.

Ce înseamnă DEEE? Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate.

Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private. Pentru firme/ instituții se pune la dispoziție întreaga documentația necesară casării/ scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

mg
mg