BAIA MARE. Șofer cu alcoolemie de aproape 2, oprit pe Bd. Unirii

Șoferii băuți prinși la volan sunt tot mai mulți, semn că e nevoie de măsuri mai drastice în acest sens. Recent, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de numai 28 de ani care este acum cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
„În fapt, în cursul acestei săptămâni, tânărul a fost identificat de polițiștii din Baia Mare la volanul unui autoturism, pe bulevardul Unirii. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reținut.
De asemenea, etilotestul a confirmat consum de alcool, rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, rezultatele prelevării de mostre biologice de sânge au indicat 1,82 g/l, respectiv 1,64 g/l alcool pur în sânge. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore și continuă cercetările”, arată IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA