BAIA MARE. Tânărul înjunghiat, salvat de un polițist local

Oficialii Poliției Locale Baia Mare vine cu noutăți referitoare la tânărul înjunghiat pe bd. București. Se pare că un polițist local i-a sărit în ajutor și un altul a urmărit agresorul.

„In această seara in jurul orelor 19,00 echipajul de politisti locali format din politist local Corodan Lucian si Pavel Vasile din cadrul Biroului Circulație, in timp ce acestia se aflau pe B-dul Regele Mihai (B-dul Bucuresti) in zona imobilului cu nr.4, eliberand parcarea in vederea igenizarii acesteia si trasarii,au auzit tipete in zona imobilului nr.6 in fata Covrigariei,,GIGI”,unde se aflau mai multe persoane. Politisti locali s-au depasat urgent la fata locului unde se aflau cca 6-8 persoane,care le-au relatat politistilor locali faptul că un tanar de 23 de ani a fost injunghiat de catre alt tanar de aceiasi vârstă care se indrepta spre semafor.

Atunci politistul local Pavel Vasile a alergat la victima și i-a acordat primul ajutor solicitand celor prezenti să apeleze serviciul unic de urgenta 112 si să solicite să vină ambulanta, în timp ce celalalt politist local Corodan Lucian s-a deplasat catre semafor pentru a-l identifica pe agresor.

In momentul urmator un tanar de 23 de an s-a deplasat catre politistul local si a afirmat citez: ,,Eu l-am injunghiat pentru că viola femei „. Politistii locali l-au imobilizat si l-au incatusat, iar după ce i-au facut un control corporal, l-au introdus in autospeciala in așteptarea echipajelor de politie de la Politia Municipiului Baia Mare.

Intre timp, la fata locului a sosit salvarea si victima a fost transportata la spital. Politistii locali l-au predat pe agresor echipajelor de politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, in vederea continuarii cercetărilor. Se pare ca victima si agresorul se cunosteau si au fost colegi la Liceul Sanitar”, transmite Biroul de comunicare al Primăriei Baia Mare.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA