BAIA MARE. Workshop de actorie pentru adulți

Andrei Han, actor al Teatrului Municipal Baia Mare, absolvent al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca (clasa prof. Miriam Cuibus, promoția 2018), masterand în Artele Spectacolului, Actorie la aceeași facultate, propune vara aceasta un workshop de actorie pentru adulți intitulat ”De la personal la personaj”.

”Sunt fondator al trupei de teatru de amatori Silver din anul 2008. Activez în cadrul Asociației Culturale ARTSPOT Baia Mare din anul 2018 unde susțin cursuri de actorie și workshop-uri pentru elevii ciclului gimnazial, liceal și chiar și pentru adulți. Cu o experiență acumulată de aproape 10 ani în domeniul artei actorului, m-am specializat în predarea Teatrului de Improvizație, dar și pe alte paliere pe care le-am perfecționat în experiența de coordonator al trupelor de teatru. Activitatea mea cuprinde experiențe de lucru cu actori și regizori precum: Mihai Măniuțiu, Andreea Gavriliu, Victor Ioan Frunză, Mihaela Sîrbu”, explică Andrei Han.

Cursurile workshopului vor avea loc între 8 și 11 iulie, între orele 18-20,30.

”În workshopul pe care vi-l propun îmi doresc să punem mâna direct pe materialul dramatic – textul teatral – și să ne aruncăm cu totul într-o căutare sinceră în interiorul nostru pentru a descoperi personalul care nu doar îmbogățește, ci dă viață personajului. Vom lucra pe elemente de interpretare a textului, de emoții și cum le putem accesa mai facil, pe tehnici concrete de materializare a gândurilor în replici, poziționare în scenă și construirea relațiilor prin studiul arhetipurilor. Cred că dincolo de distracție (care e garantată) vom descoperi cu siguranță ceva profund în noi. Vom uita pentru o clipă de personaj pentru a putea da viață unor emoții personale”, adaugă Andrei Han.

Detalii suplimentare: Andrei Han, 0753/068.292.

Maria STOICA

GlasulMaramuresului
GlasulMaramuresului