Fost parlamentar de Maramureș, președinte la Compania Națională de Investiții Rutiere

Un fost parlamentar de Maramureș avea să fie ales, la finele lunii februarie a acestui an președinte CA al recent inființatei Companii Naționale de Investiții Rutiere.

„Am început un nou proiect în carieră. Poate așa voi putea să pun în aplicare toata experiența acumulată în 20 de ani. Am fost ales președinte CA al Companiei naționale de investitii rutiere!” – spunea atunci Marius Sorin Bota.

„Compania Națională de Investiții Rutiere a devenit operațională prin numirea Directorului General Interimar. Miercuri, 19.04.2023, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, domnul Cătălin Urtoi a fost numit Director General Interimar al C.N.I.R. S.A., pe o perioadă determinată de 4 luni. În perioada imediat următoare se va completa echipa managerială, se va stabili bugetul companiei pentru anul 2023 și se va finaliza lista proiectelor ce urmează a fi preluate, în acest an, de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România”, spune președintele Consiliului de Administrație C.N.I.R. S.A., Marius Sorin Ovidiu Bota.

Marius Sorin Bota a fost senator în Parlamentul României în legislaturile 2008–2012 și 2012–2016 din partea PSD Maramureș, și deputat în legislatura 2016–2020.

Marcel ȘERBAN

dh
dh