BAIA MARE. Zeci de persoane, legitimate de polițiști

În noaptea de sâmbătă spre duminică, municipiul Baia Mare a fost împânzit de polițiști, care au acționat pentru siguranța cetățenilor.
”Polițiștii de ordine publică, în colaborare cu cei din cadrul Biroului Rutier, Biroului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș au vizat verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 349 din 2002 privind fumatul în spațiile publice închise, precum și obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, polițiștii au acționat pentru depistarea celor care încalcă prevederile legale și prevenirea și combaterea migrației ilegale.
Șase societăți comerciale au fost supuse verificărilor, iar aproximativ 90 de persoane au fost legitimate de polițiști.
Polițiștii au constatat o abatere la O.U.G. 28 din 1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, care a fost sancționată cu amendă în valoare de 12.000 de lei. Totodată, a fost confiscată suma de 963 de lei”, precizează oficialii IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA