CINEMACITY BAIA MARE. Opt liceeni din Baia Mare își fac debutul cu filmul ”Ore închise”

Mai mulți liceeni din Baia Mare se vor putea vedea pe marile ecrane. Filmul ”Ore închise” realizat de Dragoș Călin alături de Trupa TheSnooP va avea premierea în 24 iunie, de la ora 19:30, la Cinema City Baia Mare!
”Cei de la Cinemacity, în urma vizionării filmului, au acceptat ca acest proiect să iasă la lumină așa cum ar trebui, într-o cinema! FIlmul are în componența sa 8 liceeni băimăreni, care au lucrat câțiva ani împreună, apoi timp de 3-4 luni au scris un text în urmă căruia s-a creat spectacolul de teatru 𝐎𝐑𝐄 𝐈𝐍𝐂𝐇𝐈𝐒𝐄. Spectacolul a prins atâta de bine încât ne-am pus pe treabă și am făcut un film!
Apelez și apelăm la comunitatea băimăreană ca atunci când dăm drumul la bilete să se epuizeze în câteva ore, să se ducă vorba despre film, ca să dăm semnal prietenilor de la Cinema City Romania că, aici la Baia Mare, este activitate care merită atenție sporită și să se mai programeze filmul. E foarte greu ce ne propunem, dar e atâta și atâta de frumos. Vă rog și vă rugăm, fiți aproape de noi!”, a declarat actorul Dragoș Călin, coordonatorul Trupei TheSnooP.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA