BANII TĂI NU ÎI AJUTĂ. Campanie împotriva cerșetoriei, în Maramureș

În Maramureș a demarat astăzi o campanie împotriva cerșetoriei, realizată de Prefectura Maramureș în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Campania se desfășoară sub sloganul „Banii tăi nu îi ajută. Spune NU cerșetoriei!” Astfel, cetățenii sunt îndemnați să nu mai dea bani celor care apelează la mila publicului, ci mai bine să-i direcționeze către programele și organizațiile care oferă adăpost, hrană, educație și oportunități de muncă persoanelor aflate în nevoie.
”Astăzi, împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, am dat start campaniei de prevenire si combatere a cerșetoriei, cu scopul de a face o schimbare benefică în județul nostru. Știm cu toții că cerșetoria este o problemă complexă, dar oferirea de bani cerșetorilor nu este întotdeauna soluția. Trebuie să ne concentrăm pe identificarea și implementarea soluțiilor durabile care să ajute oamenii să-și reconstruiască viețile.
În loc să dea bani, îi încurajez pe maramureșeni să sprijine programele și organizațiile care oferă adăpost, hrană, educație și oportunități de muncă persoanelor aflate în nevoie. Vă îndemn să dăm un exemplu și să arătăm că susținem construirea unui viitor mai bun pentru toți maramuresenii”, a declarat Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA