BÂRSANA. A făcut scandal și acum va sta după gratii

Un bărbat riscă să ajungă după gratii în urma unui scandal iscat într-un local din comuna Bârsana. Lucrurile au degenerat și o persoana a fost rănită. Vinovatul a fost reținut pentru 24 de ore.

”Polițiștii Postului de Poliție Bârsana au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, la data de 16 martie a.c., polițiștii au fost solicitați prin apel 112 să intervină la o agresiune, produsă în incinta unui local din comuna Bârsana.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate. În urma evenimentului i-au fost acordate îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit leziuni corporale. În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, a fost extinsă urmărirea penală privind comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Bârsana, care va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA