BORȘA – Workshop despre arta actorului și istoria teatrului

Tinerii pasionați de artă din Borșa și împrejurimi sunt așteptați la workshopul Arta actorului și istoria teatrului ce va avea loc în 11 februarie, de la ora 11, la Centrul Cultural al orașului Borșa.

Atelierul va fi susținut de Ioana Felseghi, proaspăt absolventă a secției de Arta Actorului din cadrul Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, în prezent studentă a UBB – Facultatea de Istorie și Filosofie cu specializarea Istoria Artei.

Tânăra se remarcă prin participarea la numeroase activități culturale de-a lungul liceului, la loc de frunte aflându-se colaborările cu Biblioteca Județeană “Octavian Goga” din Cluj-Napoca, dar și munca de voluntariat în cadrul Histrioniadei Liceenilor, festival dedicat tinerilor pasionați de actorie, unde are să ajungă și ambasador în ediția din 2022.

Acest atelier este dedicat tuturor tinerilor pasionați de artă și nu numai, fiind un exercițiu excelent și o experiență unică în lumea creativă pentru oricine are deschiderea să învețe lucruri noi.

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *