BRIAN CRISTIAN, desemnat candidat oficial al USR pentru Primăria Baia Mare. Vezi lista candidaților USR la Consiliul Local

Adunarea Generală a USR Baia Mare, întrunită duminică, 10 martie, l-a desemnat pe Brian Cristian, preseședinte USR Baia Mare, drept  candidat oficial al partidului, la alegerile locale din luna iunie, pentru Primăria Baia Mare. Anunțul a fost făcut azi, într-o conferință de presă, la sediul USR.

Cum USR face parte din Alianța Dreapta Unită, urmează ca această candidatură să fie validată, în urma negocierilor, cu partenerii de la PMP (Adrian Todoran) și Forța Dreptei (Andrei Hoban).

“Din punctul meu de vedere, anul 2024 ar tebui să fie anul terminus al administrației ineficiente pentru Baia Mare. A sosit momentul ca administrația locală să fie făcută în favoarea cetățenilor și în funcție de nevoile lor, de dorințele lor și pe baza unor strategii pe termen lung. Baia Mare trebuie să devină un oraș magnet pentru investitori, deoarece aceasta e singura cale pentru ca localitatea să prospere și să se dezvolte. Îmi doresc ca Baia Mare să fie un oraș verde, mult mai verde decât este în prezent, cu mai multe spații verzi și mai puține zone poluante. Și mă refer aici la poluarea remanentă provocată de haldele de steril de la periferia orașului. Baia Mare trebuie să fie un oraș în care educația și cultura să fie valorizate. Îmi doresc un oraș în care toată lumea să facă mișcare, în care e încurajat spotul pentru toți, dar în special pentru copii și juniori. Însă pentru asta avem nevoie de o infrastructură adecvată și aici ar trebui să intervină administrația locală. În curând vom da publicității Planul de guvernare locală și îi invit pe toți cei care care vor să se implice să fie alături de noi”, a declarat Brian Cristian.

Adunarea Generală a mai stabilit și lista candidaților la Consiliul Local Baia Mare. Pe această listă se regăsesc: Brian Cristian, Radu Trufan, Sorin Ilieș, Robert Cotos, Horia Buhan, Măndița Baias, Margareta Petruț, Bogdan Zaharia etc.

GlasulMM
GlasulMM