”CADOU” DE PAȘTI. Polițiștii au făcut prăpăd pe Valea Izei

Ieri, 30 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă și cei ai Poliției Orașului Dragomirești au desfăşurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și luarea măsurilor legale față de cei care pun în pericol siguranța traficului rutier. Vitezomanii au avut de plătit scump depășirea vitezei legale, iar amenzile au depășit suma de 7.000 lei.

”Pe D. J. 186 Dragomirești-Strâmtura, polițiștii au oprit pentru control 71 de autovehicule și au legitimat 93 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, la O. U. G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 7. 000 lei.

Vă reamintim că în această minivacanță, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au fost dispuse măsuri suplimentare, fiind organizate acțiuni în sistem integrat pentru prevenirea unor situații de risc, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, dar și prevenirea accidentelor rutiere”, arată IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA