CJ MARAMUREȘ. Podul peste Tisa ar putea deschide drumul spre noi investiții

Podul peste Tisa dar și crearea de noi parcuri industriale, deschide drumul pentru noi investiții în județul nostru. Din dorința de a atrage noi investitori, reprezentanții CJ Maramureș s-au întâlnit cu oficiali ai CCI a Franței, în România și au discutat despre posibilitățile de colaborare pe viitor.
”În cadrul acestei întâlniri de lucru, am evidențiat faptul că avem resursele necesare pentru a deveni atrăgători din punct de vedere al investițiilor, deoarece avem în derulare numeroase proiecte pentru infrastructură, care vor încuraja investițiile durabile în județul nostru. Unul dintre proiectele care crește potențialul investițional în Maramureș este noul pod transfrontalier peste Tisa, care face legătura dintre România și Ucraina, investiție în valoare de peste 29 milioane de euro, care va contribui la dezvoltarea economică a județului și la intensificarea schimburilor comerciale internaționale. De asemenea, am discutat despre parcurile industriale și despre instrumentele financiare puse la dispoziție pentru toate categoriile de investitori.
Alături de mine, au fost prezenți la întâlnire Florentin Tuș, președinte Camera de Comerț și Industrie Maramureș, și Radu Zoicaș, director S.C. Parcuri Industriale Maramureș S.A. Mulțumesc delegației franceze pentru această vizită de lucru, dar și pentru includerea zonei de Nord-Vest și a Maramureșului în atenția companiilor ce fac parte din Camera de Comerț și Industrie a Franței în România. Sunt convins că județul nostru va deveni un partener strategic în acțiunile derulate în colaborare cu comunitatea de business francofonă”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA