COLTĂU. Tânăr de 18 ani, prins la furat

Un tânăr de 18 ani care a furat bunuri în valoare de 2.000 lei din incinta unei societăți comerciale, a fost prins după doar câteva ore de polițiști. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

”Ieri, 27 martie a.c., la ora 05.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt. Un bărbat din localitatea Coltău a declarat că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale de unde au sustras mai multe produse. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2000 lei.
Activitățile specifice desfășurate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea unui tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.
În baza probatoriul administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, transmite IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA