VOT DE BLAM PENTRU CRISTIAN ANGHEL. Președintele organizației de tineret Forța Dreptei îl susține pe BRIAN CRISTIAN

Proiectul numit Alianța Dreapta Unită (alcătuită din USR, PMP și Forța Dreptei) are, ca obiectiv, să atragă un număr semnificativ de simpatizanți din dreapta eșicherului politic, dezamăgiți de prestația liberalilor aflați la guvernare într-o “monstruoasă coaliție” (PSD-PNL). Prin faptul că este partid parlamentar, USR a fost de la bun început vioara întâi în această alianță. Din acest motiv, în Maramureș, organizația județeană a anunțat din timp numele candidatului pentru primăria municipiului Baia Mare, în persoana deputatului Brian Cristian.

În urmă cu o săptămână, s-a stabilit formula în care va funcționa alianța în Maramureș: USR și PMP, având un candidat comun la Primăria municipiului reședință de județ: Brian Cristian. Candidații Forța Dreptei Maramureș vor participa la alegerile locale pe liste separate, cu Cristian Anghel candidat pentru un nou mandat de primar, după ce a ocupat această funcție în intervalul 1993-2010 (în martie 2010 fiind condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă calificată).

Decizia liderilor organizației județene a partidului Forța Dreptei nu a întrunit sufragiile tuturor membrilor acestei  formațiuni politice, din moment ce președintele organizațieI de tineret Forța Dreptei Maramureș, David Birtaș, a anunțat, într-o postare pe o rețea de socializare, că susține candidatul USR-PMP:

“Astăzi, vreau să vă vorbesc despre un om excepțional, un prieten și băimărean de-al nostru, Brian Cristian, care candidează pentru funcția de primar al orașului Baia Mare. La fel ca mine, Brian este un tânăr plin de entuziasm, viziune și o dorință arzătoare de a aduce schimbare în comunitatea noastră. Într-o lume în care provocările se schimbă zi de zi, cred cu tărie că este momentul pentru o nouă generație de lideri. Brian reprezintă exact acest tip de lider – un tânăr cu putere de muncă, dedicat și pregătit să facă față provocărilor viitorului. El nu doar că împărtășește viziunea noastră pentru un oraș mai bun, dar are și planurile și determinarea necesare pentru a transforma aceste viziuni în realitate. Cu speranță și încredere, vă invit să-i acordam o șansă lui Brian , pentru un oraș mai activ si prosper” (Birtaș David, președinte la Tineret, Forța Dreptei Maramureș).

GlasulMM
GlasulMM