COPALNIC MĂNĂȘTUR. Prinși cu peste 100 de metri de cablu din cupru, în mașină

Mai mulți tineri au fost depistați în trafic, de către polițiști, având în mașină circa 150 de metri de cablu cu fire din cupru, furați din localitatea Copalnic Mănăștur. Indivizii au fost reținuți și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

”Ieri, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au identificat și reținut, pentru 24 de ore, patru tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

În fapt, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în Copalnic Mănăștur, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr, de 21 de ani, din Vălenii Lăpușului. De asemenea, în autoturism se aflau alți trei tineri, din Vălenii Lăpușului.

În urma controlului autovehiculului, în portbagaj, polițiștii au găsit aproximativ 150 de metri de cablu cu fire din cupru, care ar fi fost sustras din localitatea Copalnic Mănăștur. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru probarea activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirii situației de fapt”, spune IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA