COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare: ”Încurajarea investițiilor private în proiectele de dezvoltare urbană este esențială”

Dezvoltarea responsabilă este unul dintre punctele de guvernare AUR pentru Primăria municipiului Baia Mare. Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, este convins că pentru o evoluție în direcția corectă, sustenabilă și profitabilă, cheia este dezvoltarea de parteneriate publice-private care să aducă beneficii de ambele părți, atât în administrația locală, cât și în sectorul antreprenorial.

”Spații reper din municipiul Baia Mare pot fi, astfel, revitalizare, iar aici putem da exemple: gara, piețele agroalimentare, cinematograful Dacia. Încurajarea investițiilor private în proiectele de dezvoltare urbană este esențială, cu accent pe conservarea patrimoniului cultural și protejarea mediului înconjurător”, punctează Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

O societate care se dezvoltă responsabil are la bază și grija pentru siguranța cetățeanului.

”Poliția Locală trebuie reorganizată în folosul tuturor băimărenilor, iar echipaje mixte de patrulare ar trebuie să reducă infracționalitatea din oraș, în special cerșetoria”, adaugă Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica