COSTEL PÎRVĂNOIU, vicepreședinte AUR Maramureș

Astăzi, Darius Pop, președintele AUR Maramureș, a făcut cunoscut faptul că domnul Costel Pîrvănoiu, unul dintre membrii de bază ai filialei județene AUR Maramureș, a fost desemnat vicepreședinte al partidului. Licențiat în economie, Costel Pîrvănoiu a început activități comerciale în Baia Mare din anul 2000, contribuind la crearea mai multor locuri de muncă pentru comunitate. De-a lungul timpului, Pîrvănoiu nu a ocupat funcții politice numite și nu a avut contracte cu statul.

”Costel Pîrvănoiu este un om de bază al filialei județene AUR Maramureș. Este stabilit în Maramureș din anul 1996, căsătorit cu dr. Margareta Pîrvănoiu. Licențiat în economie, la Universitatea ,,Petrol și Gaze” din Ploiești. Din anul 2000, începe activități comerciale, în Baia Mare, creând mai multe locuri de muncă pentru și în folosul comunității. Nu a ocupat niciodată funcții numite politic și nu a avut niciun contract cu statul. Momentan, este managerul unei societăți comerciale și președintele unei societăți non-profit”, a punctat Darius Pop.

Președintele AUR Maramureș îl descrie pe Costel Pîrvănoiu ca fiind atașat de Maramureș și recunoscut ca un om săritor și harnic.  ”Este îndrăgostit de Maramureș, renunțând în anul 2000 la capitală pentru acest județ de suflet. Este un om săritor, harnic, ajutând pe toți cei care îi solicită sprijinul. Pasionat și iubitor de natură, pasionat de columbofilie, crescător de păsări și animale. A gândit un proiect tematic pentru Baia Mare, privind deschiderea unei grădini zoologice în regim deschis, cu animale și păsări autohtone. Este omul nostru de AUR, implicat și devotat cauzei de reîntregire națională. “Crede în Dumnezeu și în valorile naționale ale POPORULUI ROMÂN!”, a concluzionat Darius Pop.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica