CRISTIAN NICULESCU-ȚÂGÂRLAȘ: “Vom avea surprize mari în ceea ce privește lista de candidați pentru demnitatea de Președinte al României”

Flash-interviu: Cum comentați rezultatele ultimelor sondaje de opinie despre intențiile de vot ale românilor, la alegerile de anul viitor, în care PSD e creditat cu 30%, PNL – 20%, AUR – 20%, USR – 14%, UDMR – 5%, iar la alegerile prezidențiale, în pole-position se află independentul Mircea Geoană?

Senator PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș a declarat în exclusivitate pentru Glasul Maramureșului:

“Orice sondaj de opinie este un instrument de măsurare al opțiunilor pe care le au membrii unei comunități, în cazul nostru particular, al electoratului la nivel național. În măsura în care tehnicile utilizate au fost corecte și riguros definite, iar grupul țintă a fost  reprezentativ, putem afirma că sondajele realizate de Newsweek și LARICS pot genera dezbateri publice complexe, discuții care vor influența diverse categorii de alegători.

Personal, consider că vom avea ”surprize” mari in ceea ce priveste lista de candidați pentru demnitatea de Președinte al României, în contextul anului electoral 2024, an în care cetățenii vor fi chemați la urne pentru alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Din punctul meu de vedere, vorbesc din experiența celor 20 de ani de politică, consider că vom avea surprise, iar candidații cu șanse reale pentru a accede la cea mai înaltă funcție din stat vor apare doar anul viitor, după alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. Am încredere deplină în maturitatea și responsabilitatea electoratului din țară și diaspora, români care vor vota în cunoștință de cauză pe viitorul Președinte al României”.

A consemnat Dorin ȘTEF

 

GlasulMM
GlasulMM