Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al Nassr, pe un stadion plin de suporteri

Cristiano Ronaldo a avut parte de o prezentare de gală la noul său club Al Nassr din Arabia Saudită. Portughezul în vârstă de de 37 de ani semnat un contract valabil până în 2025, cel mai mare din istoria fotbalului (200 milioane de euro pe an).

După ce susținut o conferință de presă și și-a cunoscut noii colegi, CR7 a intrat pe stadion, pentru a fi prezentat fanilor.

„Mă simt bine, sunt atât de mândru că am luat această mare decizie în viaţa mea. Munca mea este terminată în Europa, am jucat pentru cele mai mari cluburi din Europa. Acum este o nouă provocare şi mă bucur că Al-Nassr mi-a oferit această oportunitate. Nu doar pentru fotbal, ci şi pentru generaţiile viitoare. Este o provocare, dar sunt fericit. Familia mea este şi ea fericită. Când am luat decizia, familia mea şi copiii mei m-au susţinut. Primirea de ieri a fost incredibilă”, a spus Cristiano Ronaldo, care a explicat apoi motivele pentru care a ales să vină la Al-Nassr: „Este o mare oportunitate, nu doar în fotbal, ci şi de a schimba mentalitatea noilor generaţii. Am avut mai multe oferte în Europa, Brazilia, Australia, MLS şi chiar Portugalia. Multe cluburi au încercat să mă facă să semnez. Dar eu ştiu ce vreau şi ce nu vreau. Este o şansă de a ajuta la dezvoltarea multor lucruri, inclusiv fotbalul feminin. Va da o altă viziune asupra ţării, asupra fotbalului. De aceea am acceptat această oportunitate”, a spus Cristiano Ronaldo.

cm
cm