DARIUS POP, candidatul AUR Maramureș pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: ”AUR face campanie în stradă, cu oameni, pentru oameni. Cu noi, Maramureșul are viitor de aur!”

Maramureșul nostru drag în care muncim, trăim și ne creștem copiii a devenit, în ultimele săptămâni, un spațiu folosit de marile partide politic pentru a-și promova candidații fără a ține cont de moralitate, etică sau conduită civică.

Partidul Comasat, PSD-PNL, a împânzit tot județul cu panouri afișându-și candidații în orice colț posibil și racolând toate spațiile destinate publicității în detrimentul competitorilor. Și-au arondat sedii de campanie scumpe, plătite din banii cetățenilor. O campanie murdară în care presa este cumpărată cu bani mulți, pomenile electorale sunt prezente, cetățenii sunt dezinformați și, în unele cazuri, s-au dat și bani.

Maramureșeanul vede, cugetă, dar nu uită. Și va taxa în 9 iunie clasa politică. AUR face, în schimb, campanie în stradă, cu oameni, printre oameni pentru că doar aici este locul politicienilor.

Începând de astăzi intrăm, oficial, în campania electorală și este foarte important să facem totul pentru cetățeni. Viitorul copiilor noștri depinde de alegerea pe care o vom face pe 9 iunie.

Maramureșul este un loc atât de frumos și deosebit, cu oameni minunați. Este trist că aceiași politicieni ar putea conduce din nou, încă patru ani, destinele județului și ale municipiului Baia Mare.

Avem alternativă, avem soluție: AUR este partidul oamenilor. După 34 de ani în care România a stagnat, în care Maramureșul și Baia Mare au fost izolate de restul țării, este timpul schimbării.

Anul acesta schimbăm hoții cu patrioții. Cu noi, tineretul, Maramureșul are viitor de aur!

Comandat de AUR Maramures, cod mandatar financiar: 21240330.

GlasulMM
GlasulMM