DARIUS POP, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: ”România va fi a românilor și nu a clanurilor de interese!”

Deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, atrage atenția că, deși au trecut peste 30 de ani de la Revoluția din 1989, timp în care țara noastră ar fi trebuit să se modernizeze în mod accelerat, astăzi, România se confruntă cu o infrastructură rutieră rudimentară și doar 1.000 de kilometri de autostradă. În acest context, marea problemă pentru Maramureș rămâne faptul că județul nostru nu a fost conectat la nicio rețea de șosele moderne, fapt care îngreunează dezvoltarea economică a zonei și împiedică maramureșenii să aibă acces la o paletă mai largă de locuri de muncă.

”Au trecut peste 30 de ani de la Revoluția din 1989 și încă nu avem o autostradă care să unească cele trei mari provincii românești: Transilvania, Moldova și Țara Românească. Trei decenii în care s-au făcut planuri, s-au colorat hărți, s-a mințit grosolan, alimentând, astfel, speranțele pentru o viață mai bună ale unui popor întreg”, declară deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Potrivit deputatului AUR de Maramureș, ultimele statistici disponibile din UE arată că, la nivelul anului 2022, Ungaria avea aproape dublul kilometrilor de autostradă față de România (1.868 km).

”Bulgaria avea mai puțin decât noi (825 km), dar la un teritoriu care este de peste două ori mai mic, Polonia, cu un teritoriu comparabil, avea 1.802 km, iar Cehia, țară cu teritoriu mic, avea 1.363 de km terminați. Grecia are o rețea de 2.205 kilometri de autostradă, iar pe primele locuri la acest capitol stau Spania (15.825 km), Germania (13.172 km) și Franța (11.751 km)”, arată deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

”Desigur, probabil că, în topul minciunilor electorale, ocupăm și noi primele locuri – repet, în 30 de ani, PSD-PNL-UDMR nu au fost în stare să facă două autostrăzi sud-nord și est-vest, au livrat doar promisiuni fără acoperire și au furat cât au putut! Toate aceste se vor schimba, însă, de anul acesta! România va fi a românilor și nu a clanurilor de interese! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, mai punctează deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

GlasulMM
GlasulMM