DECLARAȚIE. Ionel Bogdan clarifică speculațiile privind candidatura sa la Primăria Baia Mare

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate ieri la sediul Partidului Național Liberal Maramureș, președintele Ionel Bogdan a a răspuns întrebărilor jurnaliștilor legate de zvonurile ce circulă cu privire la o posibilă candidatură a sa pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare.

În fața jurnaliștilor, Ionel Bogdan a subliniat că decizia legată de candidatură este una ce trebuie luată în interiorul partidului, ținând cont de analizele efectuate.

”Noi tratăm cu seriozitate candidaturile și cred că cel mai important lucru este să ne străduim pe cât posibil să facem bine pentru comunitate”, a menționat el. A adăugat că, în cadrul PNL, sunt discuții deschise, dar candidaturile sunt o chestiune deosebit de serioasă și că decizia finală va fi luată la momentul potrivit.

În completare, Ionel Bogdan a afirmat ferm: ”Deocamdată, sunt președintele Consiliului Județean Maramureș și n-am de gând să mă pensionez”.  Cu toate acestea, el a menționat că, în cazul în care va decide să candideze pentru funcția de primar, va face o declarație oficială.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica