DEPUTATUL BRIAN CRISTIAN la Summitul Tinerilor 8.0

Cea de-a opta ediţie a Summitului Tinerilor, eveniment dedicat tinerilor cu vârsta între 16 şi 35 de ani, s-a desfășurat la Târgu Jiu, actuala Capitală a Tineretului, sub conceptul „Abilitate/Agilitate”.

Participanţii locali şi naţionali au avut oportunitatea să asiste la zeci de evenimente de învăţare şi dezbatere, sesiuni plenare şi ateliere, mese rotunde şi Summit Talks, ale căror gazde au fost personalităţi din rândul structurilor publice, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi formatori de opinie din sfera publică. La eveniment a participat, în calitate dereprezentant al Parlamentului României, deputatul USR de Maramureș Brian Cristian.

“Cum ne asigurăm că tinerii sunt implicați în procesul de luare a deciziilor la nivel local? Cum putem asigura un parteneriat de lungă durată între sectorul de tineret și autoritățile locale? Cum putem transforma orașele în orașe prietenoase cu tinerii? Sunt provocări la care am încercat să găsim soluții alături de tineri, reprezentanți ai sectorului neguvernamental, ai autorităților locale și centrale, dar și ai mediului de afaceri, în cadrul celui mai ambițios eveniment de tineret din România, Summitul Tinerilor 8.0 | Abilitate/Agilitate. Am fost onorat să reprezint Comisia pentru Tineret și sport din Camera Deputaților la sesiunea plenară „Orașe tinere” și, în continuare, voi fi vocea tinerilor în Parlamentul României”, a declarat Brian Cristian.

GlasulMM
GlasulMM