BAIA MARE. Un tânăr s-a făcut nevăzut cu 150.000 lei

Administratorul unei firme din Baia Mare a reclamat la poliție faptul că un tânăr a colectat banii de la mai mulți colaboratori care desfășurau activități de curierat și apoi a ”omis” să predea suma respectivă. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul, dar și pentru a recupera banii. Suma se ridică la 150.000 lei

„Ieri, 20 noiembrie, la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiu, administrator al unei societăți comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei, ar fi colectat de la mai mulți colaboratori ai firmei, care desfășoară activități de curierat, sumele încasate de aceștia, de aproximativ 150.000 de lei, și nu a predat suma respectivă conform înțelegerii verbale existente între acesta și reclamant.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și pentru recuperarea prejudiciului”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Marcel ȘERBAN

dh
dh