DIN APRILIE. Peste 800 de elevi din Baia Mare vor primi masă caldă

Peste 800 de elevi din municipiul Baia Mare vor beneficia, începând cu luna viitoare, de o masă caldă furnizată prin programul național ”Masă sănătoasă”. În acest sens, primăria municipiului Baia Mare a lansat invitația de participare la depunerea ofertelor de achiziție publică.

Potrivit documentației de atribuire, beneficiari vor fi 492 de elevi de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” și de la unitatea arondată, Școala Gimnazială ”Petre Dulfu”, respectiv 350 de elevi de la Colegiul Tehnic ”C.D. Nenițescu” și Liceul Tehnologic ”Transilvania” (care vor fuziona începând cu 1 septembrie a.c.). În total, 848 de beneficiari.

Valoare estimată a serviciilor de catering depășește 1,4 milioane de lei (fără TVA), iar proiectul se derulează pe parcursul acestui an, pe durata desfășurării cursurilor școlare.

Livrarea mesei calde va începe, în principiu, în 1 aprilie, între orele 10 și 11. Valoarea unui meniu este de 15 lei (cu TVA). Acesta cuprinde atât fel principal, cât și desert. Important de reținut e că pentru grupele speciale de consumatori (copii cu diabet, intoleranță la lactoză, gluten sau alte probleme de natură medicală) se va asigura regimul alimentar prescris de medicul special.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica