DJ 186E din Botiza a fost reabilitat

În lunile septembrie și octombrie, compania Drumuri și Poduri Maramureș a executat mai multe lucrări de reabilitare a unor tronsoane de drumuri județene. Prezent pe șantier, președintele Consiliului Județesan Maramureș, Ionel Bogdan, a declarat:

“Împreună cu Florea Poienar, primarul comunei Botiza, Ioana Trifoi, consilier local în comuna Botiza, Gabriel Ștețco, administrator public al Județului Maramureș, și echipa Drumuri și Poduri Maramureș SA, am verificat lucrările de modernizare efectuate pe DJ 186E din Botiza, în prezent fiind finalizată execuția covorului asfaltic.

Până acum s-au realizat lucrări precum: lărgirea benzilor de rulare și pregătirea terasamentelor; aducerea la cotă a acostamentelor prin completare cu piatră spartă; consolidarea terasamentelor prin execuția a două ziduri de sprijin; execuția a 8 podețe transversale; ridicarea la cotă a capacelor căminelor de canalizare; execuția covorului asfaltic.

Ultimele lucrări care urmează să fie realizate vizează completarea acostamentelor, montarea parapeților metalici și execuția marcajelor transversale și longitudinale”.

GlasulMM
GlasulMM