EVENIMENT. Clubul Minaur aniversează o jumătate de secol

Vineri și sâmbătă va avea loc evenimentul Minaur50. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din România. Din program:

Vineri, 17 mai:

Ora 13.00 – Inaugurarea magazinului de prezentare și a noului sediu al clubului. Locație: str. Vasile Alecsandri nr. 81, scara B.

Ora 15.00 – Lansare de carte „ Amintiri de (Min)aur”, autor Ramona Ioana Pop. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Ora 16.00 – Expoziție a materialelor promoționale din istoria clubului Minaur. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Sâmbătă, 18 mai

Ora 13.00 – Vizionarea meciurilor din finalele cupelor EHF și IHF. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Ora 13.30 – Meciuri demonstrative între legendele și sportivii actuali ai Clubului Minaur. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Ora 14.30 – Decernarea titlurilor de cetățean de onoare. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Ora 17.30 – Liga Florilor – CS Minaur Baia Mare – HC Zalău. Locație: Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Accesul este liber.

În ediția de azi a publicației eZiarultau.ro: ”Miercuri, 14 mai, a avut loc inaugurarea Handbal Clubului Minaur Baia Mare, primul club de handbal din țară”. Au trecut 50 de ani de când Lector nota asta în Basorelief (rubrică în ziarul local) . Fără să știe ce va urma. Fără să aibă nici cea mai mică idee. De cum o echipă va face un oraș să se îndrăgostească de un sport. Sezon după sezon. O dragoste care va rezista testului timpului. Care va trece peste sincope fel de fel. Care va conduce, precum o magie, generație după generație de suporteri spre sala sporturilor pentru a striga ”Mi-na-ur!”. Și care, indiferent de schimbarea de jucători din teren și de antrenori, de obiective și de șanse, va rămâne constantă. E mult în istoria unui club? E puțin? Cine să decidă?

Subscriem acestui comentariu.

GlasulMM
GlasulMM