RECEA. Concurs de pescuit la Balta Două Veverițe

În perioada 17-18 mai, la Balta ”Două Veverițe” din Lăpușel, se va desfășura concursul de pescuit ”Cupa Izvorul Rece”, anunță edilul comunei Recea, Pavel Octavian.

”Întâlnirea va fi vineri, de la ora 7.30, iar de la ora 8.00 se va da startul competiției. Echipele vor fi formate din doi pescari și se va pescui mixt, două bețe la fund și unul la plută. Este interzis pescuitul ”la bombă” (mai multe cârlige) sau orice altă metodă de pescuit interzisă prin lege”, a precizat Pavel Octavian, primarul comunei Recea.

Taxa de participare este de 120 lei/echipă, iar fiecare pește prins se va cântări de către arbitrul de concurs, după care se va elibera. Organizatorul concursului, Primăria Recea, va acorda premii constând în bani, cupe și diplome, după cum urmează:

Premiul I – 700lei

Premiul II – 500 lei

Premiul III – 300 lei

Cea mai mare captură – 200 lei

Înscrierile la concurs se pot face doar de către pescarii domiciliați pe raza comunei Recea, în baza achitării taxei de participare, la compartimentul Taxe și Impozite Locale (Casierie) al Primăriei Comunei Recea până la data de 16.05.2024, orele 15.00.

Detalii suplimentare despre concurs, mai jos.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA