FOTBAL. Cristian Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj

Băimăreanul Cristian Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj unde ocupa funcția de președinte. Anunțul a fost făcut aseară, într-un mesaj postat pe contul de Facebook. Este cea de a doua plecare din cadrul clubului. După eliminarea din Cupa României, și antrenorul Adrian Mutu a demisionat.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristian Balaj.

Fost arbitru și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, Cristian Balaj a fost președinte al echipei CFR Cluj din noiembrie 2021.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica