FOTO EDUCAȚIE. Grădiniță nouă în curtea Bisericii „Nașterea Domnului” din Baia Mare

În curtea Bisericii „Nașterea Domnului” din Municipiul Baia Mare urmează să fie ridicată o grădiniță. Aici vor fi 140 de locuri, iar investiția este finanțată de către Consiliul Județean Maramureș.
”Am discutat cu Preasfințitul Părinte Iustin Episcop al Maramureșului și Sătmarului despre parteneriatul dintre Episcopie și Consiliul Judeţean Maramureş pentru realizarea unei grădinițe în curtea bisericii „Nașterea Domnului” din Municipiul Baia Mare. Consiliul Județean Maramureș va finanța construcția și dotările grădiniței, pentru a asigura cele mai bune condiții de îngrijire și educație pentru copii. Capacitatea noii grădinițe va fi de 140 de locuri.
În cadrul întâlnirii, la care a participat și Gabriel Ștețco, administratorul județului Maramureș și arhitectul Horia Brânzei am analizat planșele cu proiectul viitoarei grădinițe. Mă bucur că Episcopia Maramureșului și Sătmarului este implicată în educație, pentru că în vremurile tulburi pe care le trăim copiii au nevoie de îndrumare și de sprijin moral. Mulțumesc Presfinției sale Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului pentru susținerea acestui parteneriat cu Consiliul Județean și pentru deschiderea pe care o are față de creșterea generațiilor viitoare în spiritul valorilor morale creștine”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA