FOTO/VIDEO BAIA MARE. Preșcolarii Grădiniței nr. 10 și nr. 13 au pregătit un târg de Paște, cu vânzare

O inițiativă inedită a avut loc la Grădinița nr. 10 și la Grădinița nr. 13 (structură care aparține de Grădinița nr. 10). Preșcolarii, alături de educatoare, au pregătit o expoziție cu vânzare, în cadrul căreia părinții, bunicii și alți membri ai familiei celor mici și-au putut alege diverse decorațiuni de Paște, realizate de copilași, în schimbul unei donații. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a înființa asociația de părinți.

”Astăzi,18.04.2024, a avut loc Expoziția cu vânzare ,,Târgul de Paște” la Grădinița cu program prelungit nr.10 și structura Grădinița cu program normal nr.13, Baia Mare. În cadrul expoziției au fost prezentate lucrări realizate în cadrul activităților instructiv-educative din grădiniță. Banii adunați vor fi folosiți pentru înființarea Asociației de părinți a Grădiniței cu program prelungit nr.10, Baia Mare.

Ideea a venit din discuțiile purtate cu colegele de la grădinița 10. Cei mici au pregătit timp de 2 săptămâni lucrările, fiind foarte încântați de ideea de a le expune la târg. Copiilor le-a plăcut idee că munca lor va fi răsplătită prin cumpărarea produselor, lucru pe care l-au învățat din activitățile de educație financiară”, precizează colectivul grădinițelor.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA