FOTO/VIDEO MATINEU DE 8 MARTIE. Surprize de la pitici, pentru mămici, la Grădinița nr. 13

Preșcolarii Grădiniței nr. 13 din Baia Mare le-au oferit un cadou special mămicilor cu ocazia zilei de 8 Martie. Cei mici au pregătit un spectacol dinamic și plin de culoare, în care au dansat, au cântat și au spus poezii. Pentru acest moment, copilașii s-au pregătit aproape o lună de zile și pentru ca totul să fie perfect, s-a dat atenție și celor mai mici detalii, mărturisește Raluca Achim, educatoarea grupei.

”Cu ocazia zilei de 8 Martie am pregătit un spectacol, nu o serbare, pentru a le mulțumi din suflet mămicilor noastre, pentru toată grija și iubirea pe ne-o oferă în fiecare zi și, de asemenea, am marcat venirea primăverii, cu anumite cântece și dansuri. A fost o plăcere pentru mine, cât și pentru ei. Sunt copii foarte isteți, fiind grupa mare. Ne-a plăcut tuturor!

Ne-am pregătit de aproximativ o lună, pentru ca totul să fie bine organizat, dar copilașii au învățat foarte repede. Această idee a venit cu mult timp în urmă și mi-am dorit să imortalizăm acest moment așa cum se cuvine, dat fiind faptul că suntem grupa mare și copiii pleacă la școală de la anul. Cu ajutorul părinților, am făcut rost și de costumația necesară, care a adus un farmec aparte”, a declarat Achim Raluca, profesor pentru învățământ preșcolar la Grădinița nr. 13, structură care ține de Grădinița cu program prelungit nr. 10, Baia Mare.

Mămicile și bunicuțele prezente au fost impresionate până la lacrimi de spectacolul oferit de copilași și i-au răsplătit cu aplauze din plin.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA