GABRIELA TULBURE și-a depus candidatura pentru un nou mandat

“Prietena și colega mea, Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea administrației locale. Mă bucur că am putut să fiu alături de ea, dar și de toți profesioniștii pe care îi propune pentru Consiliul Local Seini și îi asigur că voi fi mereu un partener corect și onest al administrației locale, la fel ca în toți acești ani.

Pentru mine, Seini va fi întotdeauna „acasă”, locul unde m-am născut și unde am primit ”cei 7 ani de acasă”. Aici am învățat valorile care m-au format ca om și ca lider, aici este cea mai mare parte a familiei mele. Și mă bucur să văd că sub administrarea competentă a Gabrielei Tulbure, orașul Seini a renăscut și s-a transformat într-o comunitate care prosperă în fiecare zi. Astăzi, în Seini, sunt în implementare 28 de proiecte pe fonduri europene, iar orașul beneficiază de numeroase alte inițiative cu finanțare locală și guvernamentală. Aceste proiecte nu sunt doar investiții în infrastructură, ci investiții în comunitatea și în oamenii care fac din Seini un loc mai bun.

O felicit din tot sufletul pe Gabriela Tulbure pentru realizările impresionante pe care le-a adus ca primar al orașului Seini și știu că va continua cu la fel de multă dăruire și în viitor. Cu profesioniști în administrație cum este și Gabriela Tulbure mergem înainte, #cuîncredere, spre alegerile din 9 iunie și am convingerea că seinenii vor acorda pe mai departe frâiele orașului unui primar care a arătat că vrea și poate să aducă plus valoare în comunitate. Încredere în Seini! Încredere în Maramureș!”

Gabriel Zetea, președinte PSD

GlasulMM
GlasulMM