ÎN BAIA MARE. Lovitură pentru samsarii din piețe. Fructe și legume confiscate

Peste 13.000 de kg de fructe și legume au fost indisponibilizate ieri, 19 octombrie, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de comisari din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.
Oamenii legii au desfășurat activități de verificare și control, destinate prevenirii și combaterii faptelor ilicite, săvârșite în domeniul comercializării produselor agroalimentare și pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, în municipiul Baia Mare.
„În cadrul activităților, au fost verificați 20 de agenți economici, 35 de persoane fizice autorizate și 5 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost plicate16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea sumei de 165 de lei și a fost indisponibilizată cantitatea totală de 13.019 kg de fructe și legume, în valoare totală de aproximativ 64.500 de lei, urmând să se stabilească cu exactitate proveniența acestora”, arată IPJ Maramureș.
FOTO ilustrativ
Marcel ȘERBAN
dh
dh