ÎN JUDEȚUL VECIN. Trei minori răniți în urma unui accident provocat de un șofer din Maramureș

Un bărbat din Botiza ar fi vinovatul unui accident rutier care s-a produs la intersecția drumurilor DN 1F și DJ 108A, pe raza județului Sălaj. Acesta nu a respectat indicatorul ”oprire” și a intrat într-un alt autoturism condus de o femeie, care mai avea trei minori în calitate de pasageri. Copiii au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

”La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 18.20, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Botiza, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 F, pe direcția Păușa – Românași, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la interesecția cu drumul județean 108 A nu ar fi respectat semnificația indicatorului „oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

În urma accidentului rutier, trei tineri, de 11, 15 și 16 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spune IPJ Sălaj.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA